Czaller László

tudományos segédmunkatárs

Czaller László

tudományos segédmunkatárs

Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 225 38 10

Kutatócsoport

Agglomeráció és társadalmi kapcsolathálózatok

Publikációs lista

Rövid szakmai életrajz

Czaller László 2019 óta a Közgazdaságtudományi Intézet tudományos segédmunkatársa és 2020 óta egyetemi tanársegéd az ELTE Regionális Tudományi Tanszékén. Kutatási területe az agglomerációs gazdaság, regionális növekedés, technológiai fejlődés (automatizáció) és a munkaerő térbeli áramlásának folyamatai. Doktori értekezése az agglomeráció és az endogén térbeli növekedés összefüggéseit vizsgálja.

Önéletrajz

Publikációk

Vissza a Kutatók oldalra
 • Események

  • KTI szeminárium :Babak Heydari – Balancing Efficiency and Stability using Core-Periphery Networks

   2022.05.26.
   13:00 - 15:00

   Helyszín: Az előadást hibrid formában tartjuk meg : a személyes részvétel mellett (helyszín : KRTK Közgazdaságtudományi Intézet, 1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 4., K11-K12 terem) zoomon keresztül is be lehet kapcsolódni. Az ehhez tartozó link külső érdeklődők számára a kti.titkarsag@krtk.hu e-mail címen igényelhető és csütörtök délelőtt válik elérhetővé. There is often a trade-off between system efficiency (macro-level) and network stability (micro-level) when designing multi-agent networks. As more system components incorporate autonomous/AI agents ...   Read More »

  • KTI szeminárium – Hermann Zoltán – habilitációs előadás

   2022.05.30.
   09:30 - 11:00

   Helyszín: Az előadást hibrid formában tartjuk meg : a személyes részvétel mellett (helyszín : KRTK Közgazdaságtudományi Intézet, 1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 4., K11-K12 terem) zoomon keresztül is be lehet kapcsolódni. Az ehhez tartozó link külső érdeklődők számára a kti.titkarsag@krtk.hu e-mail címen igényelhető és csütörtök délelőtt válik elérhetővé. Tanári eredményesség becslése, a tanári eredményességbeli különbségek mértéke és a tanár-diák összepárosítás 2 magyarországi tankerületben. A témában folyó OTKA kutatás első eredményeinek bemutatása, részletesen ...   Read More »

 • Hírek

Felhasználási feltételek
Impresszum
Intézményünk országos ésnemzetközi hálózati kapcsolatátaz NIIF program biztosítja
Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Közgazdaság-tudományi Intézet
© Copyright 2020. Minden jog fenntartva.